Takmålning Stockholm

Vi har stor erfarenhet av takmålning i Stockholm. Målning av tak kan vara krångligt och farligt, men anlitar du en fackman kan du vara säker på att det blir korrekt och säkert utfört. Plus att resultatet blir ett fräscht tak, förstås.

Om ditt tak börjar bli till åren kan en takmålning vara ett alternativ till en renovering. Att måla taket hjälper det att få längre livslängd. En takmålning i Stockholm kan göra så att ditt tak håller upp till tio år längre.

Hur målar man tak?

När vi utför takmålning i Stockholm följer vi de föreskrifter som finns. Vi är även noga med taksäkerheten. Själva målningen utförs i några enkla steg.

  1. Vi tvättar taket. Ett rent underlag är viktigt för att få färgen att fästa ordentligt.
  2. Vid behov slipar vi taket. Om slipning behövs avgörs av vilket material taket är tillverkat av.
  3. När taket är rent och torrt målar vi det.

Det är viktigt att det är torrt även när färgen torkar, så vi utför målning av tak under de varma månaderna.

Måla olika takmaterial (måla takplåt, takmålning betongpannor, målning av takpannor etcetera. Går de att måla, fördel med att måla o så vidare.)

De allra flesta takmaterial går att måla. Vi kan till exempel måla takplåt och utföra takmålning av betongpannor. Även målning av takpannor är en tjänst vi tillhandahåller.

Att låta oss utföra en takmålning i Stockholm är ett smart sätt att få ett bättre tak, till en bråkdel av priset för ett takbyte. Med ett väl rengjort och målat tak kan du vara trygg med att ditt hus är skyddat i många år framöver.

Att tänka på vid takmålning

Det allra viktigaste att tänka på vid takmålning i Stockholm är vädret. För bäst resultat ska det vara rätt förutsättningar. Det får inte vara blött eller fuktigt, så vi målar inte tak om det regnar.

Helst ska det inte heller vara fuktigt när färgen ska torka. Alltså är det bra om det inte ens lägger sig dagg under natten.

Att måla i direkt solsken undviker vi i möjligaste mån eftersom det påverkar hur färgen torkar.

Sammanfattningsvis är det alltså väderrapporten som styr detaljerna vid takmålning Stockholm. I stora drag kan man säga att vi målar tak under sommarmånaderna, när vädret tillåter.

ROT-bidrag takmålning

Takmålning i Stockholm berättigar till ROT-avdrag. Du får dra av 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person. Inget avdrag får göras för material.

Den som utför din takmålning i Stockholm måste ha F-skattsedel, och det har vi självklart! Vi ombesörjer allt som har med ROT-avdraget att göra, och det är redan avdraget på fakturan du får.