Takskottning Stockholm

Takskottning i Stockholm kan vara tungt, högt och farligt, för att inte tala om att det dessutom blir haltoch kallt. Låt våra experter hjälpa dig och ditt tak. Våra takläggare har full koll på taksäkerhet och kan skotta tak på ett säkert sätt.

BRF är skyldiga att hålla taket på fastigheten i sådant skick att det inte rasar ned snö, is och istappar från det. Flerbostadshus har ju oftast många våningar och därför blir snöskottning på tak extra farligt. Ta hjälp av oss, och känn dig trygg med att ingen förbipasserande kommer bli skadad av fallande snö och is.

Takskottning BRF, villa, fastighet (Vi kan skotta alla fastigheter)

Ett lager snö på ditt tak kan bli tungt och till och med skada taket. När det sedan smälter är det mycket vatten som kan tränga in på fel ställe och göra skada. Därför är det viktigt att med regelbunden takskottning i Stockholm när det är snöigt på vintern.

Utöver det är fastighetsägaren eller BRF skyldighet att tillse att det inte rasar ned snö och is på förbipasserande. Ansvaret gäller även istappar som kan rasa ner och vara riktigt farliga.

Vi utför takskottning i Stockholm på alla typer av fastigheter – villa, BRF och industrifastigheter. Som takläggare har vi stor vana vid att arbeta på hög höjd, och vi följer alltid säkerhetsföreskrifter. Kontakta oss för att få en offert på jobbet.

ROT-avdrag för takskottning

Du får inte ROT-avdrag för takskottning i Stockholm. Däremot kan du som privatperson få RUT-avdrag för att låta oss skotta tak åt dig.

RUT-avdraget höjdes den 1 juli 2019. Du får avdrag på 50% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person. Den som utför RUT-arbetet måste ha F-skattsedel, och det har vi vi självklart.

Vi gör det lätt för dig som kund genom att på fakturan du får av oss är RUT-avdraget redan gjort, och allt är inrapporterat till skatteverket.